news_post_image

Ședința trimestrială de lucru a Consiliului Raional pentru Participare Cahul

La data de 04 noiembrie curent,  membrii Consiliului Raional pentru Participare Cahul s-au întrunit într-o Ședință trimestrială, având mai multe subiecte incluse în ordinea de zi.

Prima parte a Ședinței a avut scop instructiv și s-a axat pe Transparența administrativă și accesul la informațiile de interes public. Rolul și responsabilitățile APL.” cu experta CALM, dna Matveev Victoria.

În a doua parte a Ședinței a fost ” Prezentarea raportului privind activitatea Consiliului raional Cahul în domeniul asigurării transparenței  administrative și a accesului la informațiile de interes public pentru anul 2021” elaborat de către expertul Vasile Cioaric.

La Ședință au mai participat reprezentanții Consiliului Raional Cahul.

Ședința CRP Cahul este realizată în cadrul proiectului “Consiliul Raional de Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de AO Centrul CONTACT-Cahul cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.