news_post_image

FORUMUL DEMOCRAȚIEI LOCALE!!!

Cu cea mai mare plăcere, vă aducem la cunoștință că la data de 11 decembrie 2023, s-a desfășurat cu succes Forumul Democrației Locale cu privire la activitatea Consiliului Raional de Participare Cahul și dialogul constructiv cu autoritățile publice raionale.
În cadrul activității au fost prezentate principalele rezultate întregii activități a Consiliului Raional pentru Participare Cahul, a schimbărilor produse, a efectelor, dar și provocărilor, pe parcursul anului 2023.
Am fost onorați de prezența reprezentanților ai sectorului asociativ, aleși locali și funcționari publici ai autorităților publice locale de nivelul I,II, Consiliului Local , reprezentanți ai Consiliului Raional pentru Participare din Ștefan Vodă, reprezentanți ai partenerilor și finanțatorilor. Este esențial să conștientizăm importanța respectării confidențialității și a drepturilor fiecărui cetățean în ceea ce privește informațiile cu caracter personal.

Contribuția expertului, Sergiu Bozianu, ne-a oferit instrumentele necesare pentru a implementa practici responsabile și a asigura că documentele publice respectă standartele înalte ale protecției datelor cu caracter personal.
Mulțumim tuturor participanților, reprezentanților autorităților publice, și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment. Împreună, construim o comunitate mai puternică și mai solidară.
Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului „Consiliul Raional pentru Participare Cahul-platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de către AO Centrul „CONTACT-Cahul” cu suportul Fundației Est-Europene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.