news_post_image

Consiliul Raional pentru Participare Cahul (CRP Cahul) își continuă activitatea cu forțe noi

Avem plăcerea să vă informăm că la data de 8 februarie 2024, a avut loc o ședință de lucru a CRP Cahul. Această întâlnire a marcat discutarea celor mai importante obiective propuse pentru acest an.
În cadrul ședinței, s-au reflectat aspectele legate de implicarea membrilor CRP Cahul în menținerea dialogului constructiv dintre societatea civilă din raionul Cahul și Consiliului raional Cahul în domeniul transparenței decizionale. De asemenea, am avut privilegiul să facem cunoștință cu obiectivele și activitățile planificate pentru anul 2024. Un alt subiect discutat a fost cel legat de primirea în rândurile CRP Cahul a noilor membri.
Echipa CRP Cahul se angajează să continue să promoveze participarea cetățenilor și să dezvolte transparența proceselor decizionale. Fiecare voce contează, iar anul acesta promite să fie plin de oportunități de implicare și schimbare pozitivă.
Fiți parte activă a acestui proces și rămâneți conectați pentru a fi la curent cu evenimentele și activitatea CRP Cahul. Împreună putem construi un viitor mai strălucitor pentru comunitatea noastră❗
Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului „Consiliul Raional pentru Participare Cahul-platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de către AO Centrul „CONTACT-Cahul” cu suportul Fundației Est-Europene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.