news_post_image

YouthCafe – „Tinerii Aleg Viitorul”

     Salutare, dragi prieteni! Astăzi vrem să împărtășim cu voi momente minunate petrecute la activitatea noastră „YouthCafe – Tinerii Aleg Viitorul” care s-a desfășurat pe 24 octombrie 2023. A fost o zi plină de învățare, interacțiune și distracție, și vrem să vă spunem puțin despre ce s-a întâmplat.
Tinerii noștri s-au adunat pentru a înțelege mai bine procesul electoral și au făcut cunoștință cu modul în care au loc alegerile, ce înseamnă pre-votare și post-votare, și au aflat mai multe despre importanța participării civice.
Dar, bineînțeles, învățarea nu trebuie să fie mereu serioasă, așa că activitatea noastră a fost încheiată cu un joc interactiv pe tema alegerilor. Toată lumea a dat tot ce avea mai bun pentru a răspunde corect la întrebări și a câștiga premii minunate!
Ne bucurăm să vedem că tinerii noștri sunt interesați să învețe și să se implice în procesul democratic. Cu cunoștințele dobândite astăzi, suntem siguri că viitorul aparține unei generații bine pregătite și implicate!
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestui eveniment. Acesta este doar începutul, iar împreună putem face schimbări semnificative pentru viitorul nostru.
Stați cu ochii pe noi pentru mai multe evenimente interesante în viitorul apropiat! 🌍🗳️ #YouthCafe #TineriiAlegViitorul #ParticipareCivică
Activitatea a fost realizată în cadrul proiectului-„Consiliul Raional pentru Participare Cahul-platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de către AO Centrul ”CONTACT-Cahul” cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.