news_post_image

CRP CAHUL INVESTEȘTE ÎN TINERI

Cu bucurie, vă împărtășim momente inspiraționale de la ultimul nostru atelier, desfășurat la data de 28 septembrie!

În cadrul evenimentului, au fost dezvăluite informații esențiale despre elaborarea unui plan de advocacy eficient în contextul tineretului. Cu sprijinul Doamnei Matveev, am analizat exemple concrete și studii de caz care au luminat calea tinerilor în înțelegerea profundă a acestor subiecte.

Dar nu ne-am oprit doar la teorie! Exercițiile practice au stimulat gândirea și au ajutat tinerilor să înțeleagă cum pot aplica cunoștințele acumulate în viața reală. Au fost discutate și identificate principalele probleme cu care se confruntă sectorul tineretului în raionul Cahul. A fost o sesiune plină de idei, în care am pus pe hârtie tot ceea ce deranjează tinerii și ce ar trebui schimbat pentru a avea un tineret mai activ și mai implicat în comunitate.

Toate informațiile adunate în cadrul acestui atelier vor sta la baza elaborării planului de advocacy. Problemele identificate vor fi folosite pentru a crea strategii și acțiuni concrete care vor susține sectorul tineretului în raionul Cahul. Suntem hotărâți să aducem schimbarea pe care o dorim!

Mulțumim tinerilor prezenți la toate ateliere pentru implicare și deschiderea de care au dat dovadă. Cu fiecare pas, ne apropiem mai mult de obiectivele noastre în sprijinul tineretului și ne pregătim să facem schimbări pozitive în comunitatea noastră!

 

#Comunicare #Advocacy #Tineret #Dezvoltare #TineriiActivi #SchimbăriPositive

 

Activitatea a fost realizată în cadrul proiectului-„Consiliul Raional pentru Participare Cahul-platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de către AO Centrul ”CONTACT-Cahul” cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.