news_post_image

Reprezentanții organizațiilor societății civile, APL-urilor, instituțiilor publice și-au consolidat capacitățile în domeniul protecției datelor cu caracter personal și informația de interes public

În ziua de 29 iulie 2021 2020, a avut loc atelierul de instruire privind protecția datelor cu caracter personal și informația de interes public.

Participanții la eveniment au avut posibilitatea să-și îmbogățească cunoștințele și să-și dezvolte abilitățile practice privind următoarele aspecte:

  • Aspecte teoretice și practice privind protecția datelor cu caracter personal;
  • Dreptul la libertatea de exprimare și acces la informație vs Dreptul la viața privată și protecția datelor cu caracter personal.

******************************

Atelierul de instruire a fost realizat în cadrul proiectului „Consiliul Raional de Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent”. Proiectul este implementat de către AO Centrul ”CONTACT-Cahul” cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.