news_post_image

FORUMULUI DEMOCRAȚIEI PARTICIPATIVE, EDIȚIA A III-A

La data de 23 noiembrie curent, Consiliul Raional pentru Participare Cahul organizează Forumul Local al Democrației Participative, ediția a III-a.

Scopul activității este prezentarea practicilor și istoriilor de succes înregistrate de CRP Cahul în anul curent, precum și rezultatele obținute în urma activităților de bază pentru anul 2021. Evenimentul se va desfășura în format mixt, cu începere de la ora 13.00. Toți cei care doresc să se conecteze on-line sunt încurajați să acceseze următorul link: https://us02web.zoom.us/j/84790689698

Invitații forumului sunt reprezentanții OSC-urilor active din raionul Cahul, în mare parte membri ai CRP, experți, primari, consilieri raionali și funcționari publici din cadrul Consiliului Raional Cahul, membrii consiliilor de participare din raioanele Căușeni și Soroca, reprezentanții donatorilor și partenerilor proiectului.

Discuțiile se vor axa pe realizările majore ale CRP Cahul pentru o mai bună implicare a organizațiilor societății civile în procesul decizional al Consiliului Raional Cahul și în procesul de politici publice la nivel local, precum și pentru facilitarea asigurării transparenței decizionale de APL de nivelul II.

********************************

Evenimentul a fost realizat în cadrul proiectului „Consiliul Raional pentru Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de către Centrul CONTACT-Cahul cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.